hírlevél regisztráció
Kérjük másolja be a következő karaktereket: 483GN  
Tartalomkereső
pickpack_logo.jpg
LOGO_Maxell.jpg
LOGO_pbq.gif
Logo_Lithium.jpg
Perion_170x50.jpg
cellaszerelés.gif
Logo_Russel_Hobbs.jpg
Argep_logo.png
viszonteladók jelentkezése
Kérjük másolja be a következő karaktereket: 865WJ  
Tisztelt Látogatónk!

Engedje meg, hogy az alábbiakban bemutassuk vállalatunkat, és tájékoztassuk Önt az általunk forgalmazott termékekről.

Az 1991. évben 100%-os magántőkével alapított AKKUTRADE Bp. Kft fő célkitűzése a magyarországi minőségi szárazelem- és akkumulátorigények ellátása.
A VARTA AG német gyártmányai mind választék, mind minőség és árszínvonal tekintetében megfeleltek az elvárásnak, ezért e termékek forgalmazása mellett döntöttünk. Választásunkat az ITM Consulting felmérése is igazolja, miszerint a minőségi elemek közül VARTA elemből került legnagyobb darabszám értékesítésre.
Vevőink részére - a piacon egyedülállóan - négy árkategóriában tudunk elemet ajánlani. Az egy szén-cink és három alkáli gyártmány minőségét a VARTA név garantálja, árban pedig pl. a nagy kiszerelésű alkáli termékcsalád (INDUSTRIAL) magasan a legjobb ár-érték arányú termék hazánkban. A VARTA elemlámpa szortimentje a legszélesebb felhasználói igényeket is kielégíti.

A VARTA az import autó akkumulátorokból is piacvezető szerepet tölt be. A motorkerékpár akkumulátorok terén is egyre nagyobb forgalmat bonyolítunk le. E mellett PERION márkájú (2003-tól szintén VARTA gyártmány) akkumulátort is tudunk biztosítani.

Tőkeerőnk, szakmai hátterünk segítségével rövid időn belül az ország legnagyobb VARTA termékeket kínáló vállalkozásává fejlődtünk.

A minőség szem előtt tartásával, de törekedve az alacsonyabb árkategóriát igénylő vevők kiszolgálására, Sanyo elemek, akkumulátorok importját és forgalmazását is végezzük.

A környezetvédelmi előírások betartása érdekében az elhasznált elemek begyűjtése vevőink részére megoldott.

A világban folyó tőkeáramlások és márkafelvásárlások eredményeképpen 2004. évben a VARTA vállalatcsoport tagja lett a REMINGTON márka. A háztartási kisgépek területén Magyarországon addig alig ismert termékcsoport mára 20 százalékos piaci részesedéssel bír.

Árukínálatunkat bővítendő pbq márkájú gondozásmentes ólomakkumulátorok (UPS szünetmentes áramforrás) képviselete mellett a GE Tungsram márkakereskedését és a belga gyártmányú MASSIVE világítótesteinek nagykereskedését is felvállaltuk.

Műhelyünkben a legkorszerűbb gépekkel, minőségi cellák felhasználásával a legkülönfélébb hordozható berendezések (műszerek, barkácsgépek, laptopok, videók, telefonok akkumulátorainak cseréjét (újraépítését) végezzük el, többek között számos egészségügyi intézmény részére.

A 80 MFt-os raktárkészletünk, a saját gépkocsiparkunk lehetővé teszi, hogy Pest megyében 24 órán belül, országosan pedig 48 órán belül tudjuk kiszolgálni tisztelt vevőinket. A kapcsolattartást, szakmai tanácsadást területi képviselő hálózatunkon keresztül biztosítjuk.
Partnereink között tudhatjuk a Paksi Atomerőmű Rt-t, OBI, BAUMAX, BricoStore áruházláncokat, Fővárosi Vízműveket, Fővárosi Gázműveket, Gyógyászati Segédeszközök Gyárát, a Widex, a Pestor, a Mediszintech Kft.-ket, a Mátravidéki Hőerőművet, kórházakat, egészségügyi intézményeket, viszonteladókat, kiskereskedőket, végfelhasználókat, összesen mintegy 2000 vevőt.
Forgóeszközeinket bankhitel nélkül, saját erőből finanszírozzuk, TB, adó, vámtartozásunk nincs.
1999 óta az AKKUTRADE Bp. Kft a TÜV által auditált ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Reméljük weblapunk elnyeri tetszését, és vásárlóink között üdvözölhetjük!


Antal Zoltán
ügyvezető igazgató
oldal tetejére
Akkutrade Budapest Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.